IN 10 WEKEN JE PUP (EN JEZELF) EEN GOEDE START GEVEN

Welkom puppy - coachingstraject

Geen idee hoe je moet starten met de opvoeding of training van je pup? Geen nood! Trusted Dogs helpt je in een (online) individueel traject verder met concreet advies i.v.m. opvoeding en handige oefeningen i.k.v. training. Op die manier maken jullie samen een goede start om je pup te laten opgroeien tot een stabiele, volwassen hond. 

In 10 weken je pup (en jezelf) een goede start geven

Welkom puppy - coachingstraject

Geen idee hoe je moet starten met de opvoeding of training van je pup? Geen nood! Trusted Dogs helpt je in een (online) individueel traject verder met concreet advies i.v.m. opvoeding en handige oefeningen i.k.v. training. Op die manier maken jullie samen een goede start om je pup te laten opgroeien tot een stabiele, volwassen hond. 

Wie mijn e-book reeds gelezen heeft, weet dat er heel wat komt kijken bij de opvoeding en training van je pup. Daarnaast weet je ook hoe belangrijk het is om daar zo snel mogelijk mee te starten. Via dit aanbod gaan we samen aan de slag!

Als baasje wil je niets liever dan een goed opgevoede puppy, die zo weinig mogelijk ongewenst gedrag stelt, zodat je pup opgroeit tot een stabiele volwassen hond, waarmee je alles kan doen dat je voor ogen had. Helaas verloopt dat niet vanzelf zo en zal je als baasje dus heel wat tijd, geduld, aandacht, … moeten steken in de opvoeding en training van je pup zodat jij je verwachtingen voor de hond kan waarmaken, terwijl ook je hond gelukkig door het leven gaat natuurlijk. 

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ik ga je hierbij helpen

Vita is mijn eerste eigen hond. Ik moet je niet vertellen hoe spannend het allemaal was! Toen zij in mijn leven kwam, had ik exact dezelfde vragen: hoe krijg ik haar volledig zindelijk, hoe zorg ik ervoor dat ze alleen kan blijven, hoe moet ik haar socialiseren, … hoe zorg ik ervoor dat ze gelukkig is bij mij? Ik weet dus maar al te goed hoeveel info er online te vinden is, hoeveel hondenscholen er zijn, welke tips familie en vrienden je soms willen geven, enzovoort. 

Ik help je door het bos de bomen te zien...

Of is het: door de bomen het bos te zien?! 😉 

Hoe zou het dus zijn als jij geen paniek moet ervaren met je pup, maar de belangrijkste informatie direct te horen krijgt? Hoe zou het zijn als jij weet wat je moet doen om je pup op te voeden tot een stabiele volwassen hond?

Kiezen jullie ook voor een gelukkiger leven samen?

Reviews van mijn klanten

Trusted Dogs - puppycoach - pup 56
Exact wat je nodig hebt als je een nieuwe puppy in huis hebt! Puppycoaching aan huis heeft ons enorm geholpen! Bedankt Tamara, dikke poot van Spike.
Annelies met Spike
Trusted Dogs - puppycoach - pup 63
Super tevreden over de individuele aanpak tijdens de persoonlijke trainingssessies van onze goldendoodle thuis! Tamara is zeer goed georganiseerd (alles stap per stap, goed gedocumenteerd,..), neemt voldoende tijd en herhaalt wanneer iets niet duidelijk is. Ze voelt zelf goed aan waar ze klemtoon moet opleggen in functie van de hond zelf en geeft zeer breed advies! De coaching aan huis ervaar ik als veel persoonlijker, sneller, comfortabeler voor de hond en het baasje, geen storingen van andere hondjes... Ik zou oprecht iedereen aanraden te kiezen voor zulke individuele aanpak!
Kris met Lily
Trusted Dogs - puppycoach - pup 61
Zeer goede en aangename ervaringen ivm de sessies voor mijn hondje Joepie! Zeer professionele aanpak, maar ook persoonlijke aanpak. Een echte aanrader.
Shannen met Joepie
Tamara is een super enthousiaste en gepassioneerde vrouw die weet waar ze mee bezig is. Wij zijn alvast fan.
Pieter
Trusted Dogs - puppycoach - pup 62
We gingen met Tamara het puppy coaching traject aan met onze Friese Stabij Polly. Na enkele sessies op een traditionele hondenschool, merkten we dat we persoonlijk contact misten. Tamara stelt jou (en jouw hond) vanaf het eerste moment gerust. We werkten aan het alleen blijven thuis en hielden Tamara op de hoogte via whatsapp of mail, zo kon ook zij inspelen op veranderingen in het gedrag van Polly. We zijn heel blij dat we de overschakeling van hondenschool naar hondencoach hebben gemaakt, we denken dat dit zowel een positieve invloed had op Polly als op de baasjes 🙂
Laura met Polly
Trusted Dogs - puppycoach - pup 60
Aanrader voor de begeleiding van je pup! Tamara gaf mij gisteren enorm veel tips & tricks i.v.m. de opvoeding van onze Rudi! #trusteddogs #goebezigtamara
Sven met Rudi
Trusted Dogs - puppycoach - pup 64
We zijn enorm blij dat we Tamara hadden om ons te ondersteunen bij de komst van onze eerste pup! We volgde zowel de individuele lessen als de groepslessen en ook 1 keer speuren. 🙂
Caitlin met Oscar

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Neem contact met me op via het contactformulier of per mail.

Stap 2

Ik bezorg je een infofiche. Deze bevat al enkele vragen die mij helpen jullie te helpen.

Stap 3

Tijdens het traject gaan we concreet aan de slag met de opvoeding en training van je pup.

Het resultaat

Na dit traject:

In het Welkom puppy – coachingstraject: in 10 weken je pup (en jezelf) een goede start geven gaan we samen aan de slag met al deze zaken en nog zoveel meer. We starten 2 weken voordat je pup effectief in huis is en ik begeleid je doorheen de eerste weken met je pup in huis. 

Welke thema's komen concreet aan bod?

Gaan wij samen aan de slag?

Natuurlijk is elke pup anders en kan er anders gereageerd worden op de tips & tricks die je zal leren. In mijn traject gaan we samen aan de slag en daarbij houden we rekening met die individuele reacties en noden van je pup. We gaan ervoor zorgen dat jullie elkaar beter begrijpen en daardoor samenwerken als een team.

Welkom puppy - coachingstraject ONLINE

€ 550-*

Welkom puppy - coachingstraject ONLINE & Offline

€ 700,-*

* Momenteel is het nog niet mogelijk om met je hond naar Trusted Dogs te komen. Consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek (met uitzondering van de groepslessen en speurlessen). Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. 

** Je kan het bedrag in zijn geheel betalen of in 2 betalingstermijnen.

*** Van elke dienst die door jou aangekocht wordt, schenkt Trusted Dogs 5% aan Dierenasiel Tienen. 

Vragen die je misschien nog hebt:

Neen, dit hoeft zeker niet. We kijken in onze agenda’s wat past voor ons beiden. Natuurlijk is dit traject wel gebonden aan min of meer vaste weken i.v.m. de leeftijd van je pup. 

Ja, bij dit specifiek aanbod gaan de consulten wekelijks of soms tweewekelijks door. De opvoeding van je hond doe je elke dag met je hond. Het is dus belangrijk hier actief mee aan de slag te blijven gaan. Ik volg jullie vooruitgang dan ook van dichtbij op. 

Dit moet niet, maar dit mag. Je kiest dit dus zelf. Wil je graag dat je partner en/of je kind(eren) aanwezig zijn, dan is dat voor mij geen probleem. Komt dat niet uit en volg je het consult alleen, ook goed voor mij. Indien een specifieke persoon een bepaald probleem ervaart met je pup, is het wel belangrijker dat die persoon zelf aanwezig is. 

Dit traject kan je zowel online als gedeeltelijk offline volgen. De online consulten gebeuren gewoon bij jou thuis achter de pc. Wanneer je kiest voor de optie met offline momenten is het belangrijk om te weten dat het momenteel nog niet mogelijk is om met je hond naar Trusted Dogs te komen. Die consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek. Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. Deze vergoeding wordt berekend van zodra ik je adres heb. Je krijgt dit bedrag dus zeker vooraf te horen. 

Nee, dit aanbod is specifiek gericht op pups die je op korte termijn mag verwelkomen in je huis. Wanneer je pup ouder is, kan je wel kiezen voor een puppy coachingstraject op maat. Neem zeker even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!