in 15 minuten bekijken Hoe we jou en je pup gelukkiger kunnen maken samen

Het Blije Pup Gesprek

Hey! Fijn dat je interesse hebt in mijn Welkom puppy coachingstraject en dat je via dit gesprek wil uitzoeken of ik de persoon ben die je daadwerkelijk kan helpen met de opvoeding en training van je pup.

Via onderstaande knop kom je terecht in mijn online agenda. Je kan daar een geschikte dag en tijd voor jezelf kiezen voor ons gratis 15 minuten gesprek.

IN 15 MINUTEN BEKIJKEN HOE WE JOU EN JE PUP GELUKKIGER KUNNEN MAKEN SAMEN

Het Blije Pup Gesprek

Hey! Fijn dat je interesse hebt in mijn Welkom puppy coachingstraject en dat je via dit gesprek wil uitzoeken of ik de persoon ben die je daadwerkelijk kan helpen met de opvoeding en training van je pup.

Via onderstaande knop kom je terecht in mijn online agenda. Je kan daar een geschikte dag en tijd voor jezelf kiezen voor ons gratis 15 minuten gesprek.

We gaan samen concreet aan de slag!

Ik vind het erg belangrijk dat we een goede klik hebben als we samen zouden gaan werken om jou en je pup een goede start te geven bij zijn opvoeding en training. Daarnaast is het ook belangrijk dat je visie over honden en opvoeding voldoende aansluit bij die van mij, zodat je effectief het gewenste resultaat uit deze samenwerking kan halen.

En daarom doen we dus dit Blije Pup Gesprek. Het is een gratis opvoedingsscan van maximum 15 minuten waarin ik je help bij je grootste vragen en bezorgdheden over je pup. Daarnaast kan je ook ervaren of wij een goede match zijn om samen aan de slag te gaan met de opvoeding en training van je pup.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Beloningsgericht

Ik werk niet correctiegericht, maar op basis van positieve en welzijnsgerichte methoden, die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Op maat van hond én eigenaar

Ik pas het gehele traject aan naar jouw vragen en naar wat je hond nodig heeft. Zowel tijdens mijn individuele trajecten als groepslessen krijgen jullie van mij dus persoonlijke aandacht.

Gediplomeerd

Ik heb verschillende opleidingen gedaan en ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik jullie op een onderbouwde manier kan verder helpen.

In Het Blije Pup Gesprek gaan we in 15 minuten individueel en op maat aan de slag met jouw belangrijkste vragen en bezorgdheden over de voorbereiding op de komst van je pup, de opvoeding én de training van je pup. Na deze opvoedingsscan heb je al enkele concrete handvaten waar je (alleen of met begeleiding) mee aan de slag kan. 

Zodat jij die beste kameraad of dat extra gezinslid krijgt die je altijd al wou. 

Zodat zowel jij als je hond gelukkig samen door het leven kunnen gaan. 

Zie ik je snel?

Gratis e-book

De 5 veel gemaakte fouten bij puppy opvoeding (die je al kan maken nog vóór je pup in huis is)

In dit e-book vertel ik je over de 5 fouten die ik in mijn begeleidingen het meest tegenkom bij de opvoeding van pups. Ik vertel je wat de fouten zijn en hoe het anders kan.