teamwork makes the dream work

Er is zoveel te weten over honden en zoveel te doen met honden. Hoewel ik dit graag allemaal zou weten en kunnen, is dit bijna niet mogelijk. Daarom werk ik graag samen met concullega’s die een bepaalde expertise of extra dienst aanbieden. Door samen te werken kunnen we immers zoveel meer bereiken bij onze honden. Hieronder kan je mijn huidige samenwerkingen terugvinden. 

Dierenasiel Tienen

Wie de ‘Over Tamara’ pagina gelezen heeft, weet dat ik als vrijwilliger meehelp in Dierenasiel Tienen. Samen met een collega-gedragscoach doneren we graag onze tijd om te werken met de honden aan hun opvoeding en training. Op die manier vergroten we hun adoptiekansen.

Daarnaast schenkt Trusted Dogs 5% van elke dienst die door jou aangekocht wordt aan Dierenasiel Tienen.

Intouch Coaching

Inge en ik hebben samen het programma voor groepslessen voor pups op poten gezet. Zowel haar klanten als mijn klanten kunnen hiervoor bij Trusted Dogs terecht. 

Een deel van Inges expertise ligt in het natuurlijk speuren met je hond. Zowel haar klanten als die van mij kunnen daarvoor bij ons terecht. 

BK9 Dogcoaching

Wie heeft er al van gehoord, een snuffeltuin voor je hond? Dit prachtig initiatief van Liesbet is een echte aanrader voor alle honden. De neus van de hond is heel belangrijk. Daarom kunnen mijn klanten ook gebruik maken van deze snuffeltuin bij BK9 Dogcoaching. 

Pack Power Dog Coaching

Zowel Kim als ikzelf geloven sterk in de onderlinge band tussen jou en je hond. Een onderdeel hiervan is samenwerken rond de mentale uitdaging van je hond. Bij Kim kan je terecht voor het huren van verschillende soorten denkspel. Super handig!

Zoek je iemand die specifiek ervaring heeft met Japanse rassen en/of prikkelgevoelige honden? Dan ben je bij Kim aan het juiste adres. 

Binnenkort kan je ook bij haar terecht voor voedingsadvies voor je hond. 

Doggy-line

Een goede lijn maakt het leven met je hond gemakkelijker. En dan natuurlijk niet zomaar een wandellijn… Een losse lijn van een degelijke lengte, uit licht materiaal, zacht voor de handen van jou als baasje, enzovoort. Heel wat vereisten dus 😉 Of wat dacht je van een huislijn of speellijntje?

Ik startte een samenwerking met Ann die dit soort lijnen met de hand maakt. Je kan verschillende soorten lijnen aankopen via mijn eigen webshop. Voor speciale kleuren kan je rechtstreeks bij Ann terecht.

The Pet Coach

Ook onze kattenvriendjes verdienen het om gelukkig door het leven te gaan. En laat dat nu net de missie zijn van Kelly, the pet coach! 

Heb je vragen over het welzijn van je kat, zijn / haar lichaamstaal, of over ongewenst / probleemgedrag? Twijfel dan niet en neem contact op met Kelly, ze helpt je graag verder. 

Adres

3020 Veltem-Beisem (Herent), België

E-mail

tamara@trusteddogs.be

Telefoonnummer

0472/36.66.88

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.