Samenwerkingen

Teamwork makes the dream work

Er is zoveel te weten over honden en zoveel te doen met honden. Hoewel ik dit graag allemaal zou weten en kunnen, is dit bijna niet mogelijk. Daarom werk ik graag samen met concullega’s die een bepaalde expertise of extra dienst aanbieden. Door samen te werken kunnen we immers zoveel meer bereiken bij onze honden. Hieronder kan je mijn huidige samenwerkingen terugvinden.

Beloningsgericht

Ik werk niet correctiegericht, maar op basis van positieve en welzijnsgerichte methoden, die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Op maat van hond én eigenaar

Ik pas het gehele traject aan naar jouw vragen en naar wat je hond nodig heeft. Zowel tijdens mijn individuele trajecten als groepslessen krijgen jullie van mij dus persoonlijke aandacht.

Gediplomeerd

Ik heb verschillende opleidingen gedaan en ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik jullie op een onderbouwde manier kan verder helpen.

Dierenasiel Tienen

Wie de ‘Over Tamara’ pagina gelezen heeft, weet dat ik als vrijwilliger en momenteel als medewerker meehelp in Dierenasiel Tienen. Samen met een collega-gedragscoach doneren we graag onze tijd om te werken met de honden aan hun opvoeding en training. Op die manier vergroten we hun adoptiekansen.

Daarnaast schenkt Trusted Dogs 5% van elke dienst die door jou aangekocht wordt aan Dierenasiel Tienen.

Intouch Coaching

Inge en ik hebben samen het programma voor groepslessen voor pups op poten gezet. Een deel van Inges expertise ligt daarnaast ook in het natuurlijk speuren met je hond.

Intouch Coaching is ondertussen helaas niet meer actief. Zowel haar klanten als die van mijzelf kunnen wel nog steeds bij mij terecht voor puppybegeleiding aan huis en in groep en voor speurlessen.

BK9 DogCoaching

Wie heeft er al van gehoord, een snuffeltuin voor je hond? Dit prachtig initiatief van Liesbet is een echte aanrader voor alle honden. De neus van de hond is heel belangrijk. Daarom kunnen mijn klanten ook gebruik maken van deze snuffeltuin bij BK9 Dogcoaching.

Wil je graag een bezoekje brengen? Contacteer mij of neem rechtstreeks contact op met Liesbet (maar geef wel even aan dat je via mij bij haar terecht komt). 

Pack Power Dog Coaching

Zowel Kim als ikzelf geloven sterk in de onderlinge band tussen jou en je hond. Een onderdeel hiervan is samenwerken rond de mentale uitdaging van je hond. Bij Kim kan je terecht voor het huren van verschillende soorten denkspel. Super handig!

Zoek je iemand die specifiek ervaring heeft met Japanse rassen en/of prikkelgevoelige honden? Dan ben je bij Kim aan het juiste adres.

Binnenkort kan je ook bij haar terecht voor voedingsadvies voor je hond.

Doggy-Line

Een goede lijn maakt het leven met je hond gemakkelijker. En dan natuurlijk niet zomaar een wandellijn… Een losse lijn van een degelijke lengte, uit licht materiaal, zacht voor de handen van jou als baasje, enzovoort. Heel wat vereisten dus 😉 Of wat dacht je van een huislijn of speellijntjes.

Ik startte een samenwerking met Ann die dit soort lijnen met de hand maakt. Je kan verschillende soorten lijnen aankopen via mijn eigen webshop.

Voor speciale kleuren kan je rechtstreeks bij Ann terecht.

The Pet Coach

Ook onze kattenvriendjes verdienen het om gelukkig door het leven te gaan. En laat dat nu net de missie zijn van Kelly, the pet coach!

Heb je vragen over het welzijn van je kat, haar lichaamstaal, of over ongewenst- of probleemgedrag? Twijfel dan niet en neem contact op met Kelly, ze helpt je graag verder.

Gelukkige honden én gelukkige baasjes!

Gratis e-book

De 5 veel gemaakte fouten bij puppy opvoeding (die je al kan maken nog vóór je pup in huis is)

In dit e-book vertel ik je over de 5 fouten die ik in mijn begeleidingen het meest tegenkom bij de opvoeding van pups. Ik vertel je wat de fouten zijn en hoe het anders kan.

Vergeet je niks?

Gratis e-book

“De 5 veel gemaakte fouten bij puppy opvoeding (die je al kan maken nog vóór je pup in huis is)”