VOOR ALLE TOEKOMSTIGE BAASJES

begeleiding voor je pup in huis is

Je weet niet goed welk ras bij jou en je levensstijl past of waar je een goede fokker kan vinden. Je twijfelt of je huis wel puppyproof is of je hebt heel wat vragen waar je graag het antwoord op wil weten voor je pup thuis toekomt. Trusted Dogs helpt je hierbij waardoor je je pup met een gerust hart in huis kan nemen! 

Voor alle toekomstige baasjes

begeleiding voor je pup in huis is

Je weet niet goed welk ras bij jou en je levensstijl past of waar je een goede fokker kan vinden. Je twijfelt of je huis wel puppyproof is of je hebt heel wat vragen waar je graag het antwoord op wil weten voor je pup thuis toekomt. Trusted Dogs helpt je hierbij waardoor je je pup met een gerust hart in huis kan nemen! 

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ik ga je hierbij helpen

Door mijn (vrijwilligers)werk in het asiel en zelfs in mijn werk met baasjes en hun pups zie ik helaas erg veel honden die geen goede start hebben gekregen in hun leven. Ze komen uit broodfok, worden gekoppeld aan een baasje dat helaas geen goede match blijkt te zijn, … Hierdoor gaan zowel hond als baasje ongelukkig door het leven. Soms wordt er dan beslist om de hond af te staan aan het asiel; soms blijven de problemen zich thuis opstapelen. 

That's where I come in...

Ik wil ervoor zorgen dat er minder mismatch is tussen baasjes en hun hond, zodat er meer honden en hun baasjes gelukkig samen door het leven gaan én zodat er minder honden in het asiel terecht komen. 

Dit betekent dat je op voorhand heel goed moet weten waar je aan begint. En daarvoor is Trusted Dogs er dus!

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Neem contact met me op via het contactformulier of per mail.

Stap 2

Ik bezorg je een infofiche. Deze bevat al enkele vragen die mij helpen om jullie te helpen.

Stap 3

Tijdens het consult gaan we concreet aan de slag met jouw vragen rond raskeuze, fokkerkeuze, opvoeding, ...

Het resultaat

Na dit consult:

Wat je krijgt

Gaan wij samen aan de slag?

Dit alles voor slechts:

€ 55,-

* Momenteel is het nog niet mogelijk om met je hond naar Trusted Dogs te komen. Consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek (met uitzondering van de groepslessen en speurlessen). Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. 

** Van elke dienst die door jou aangekocht wordt, schenkt Trusted Dogs 5% aan Dierenasiel Tienen. 

Reviews van mijn klanten

Trusted Dogs - puppycoach - pup 57
Tamara is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Zij ging met ons na welk ras best bij ons gezin past en gaf ons ook heel wat extra uitleg en tips. Ze maakt echt tijd voor een persoonlijke aanpak en is heel betrokken. Hierdoor voelden we ons erg gesteund. Je voelt aan alles dat ze een enorm groot hart heeft voor dieren. Wij zullen zeker nog beroep doen op haar!
Joke met Oetse
Tamara is een super enthousiaste en gepassioneerde vrouw die weet waar ze mee bezig is. Wij zijn alvast fan.
Pieter

Vragen die je misschien nog hebt:

Dit moet niet, maar dit mag. Je kiest dit dus zelf. Wil je graag dat je partner en/of je kind(eren) aanwezig zijn, dan is dat voor mij geen probleem. Komt dat niet uit en volg je het consult alleen, ook goed voor mij. Indien een specifieke persoon een bepaalde vraag of wens heeft m.b.t. de toekomstige pup, is het wel belangrijker dat die persoon zelf aanwezig is. 

Momenteel is het nog niet mogelijk om naar Trusted Dogs te komen. Consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek (met uitzondering van de groepslessen en speurlessen). Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. Deze vergoeding wordt berekend van zodra ik je adres heb. Je krijgt dit bedrag dus zeker vooraf te horen. Dit consult kan ook in de vorm van een online consult, waardoor we elk gewoon van thuis uit het consult bijwonen. 

Dit is afhankelijk van wat je zelf wil en van wat je verwacht. Een gesprek voor je pup in huis is, kan perfect online. Als je liever meer persoonlijk contact hebt, kan je ook kiezen voor een huisbezoek. 

Nee, daar is uiteraard niet voldoende tijd voor. Een consult is voldoende tijd om het bijvoorbeeld te hebben over welke rassen bij je passen en soms ook kort wat tips over goede fokkers in het algemeen. Wil je daarnaast ook nog hulp bij het bekijken van enkele specifieke fokkers en /of nestjes, dan kan je best een tweede consult boeken. Enkele belangrijke opvoedingssituaties bespreken nog voor je pup er is, is ook te bespreken in een apart consult. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!