Woehoew!

Je bent vanaf nu ingeschreven om van mij super handige tips & tricks i.v.m. honden te ontvangen. En, oh ja, het e-book komt dadelijk aan in je mailbox! (Check zeker ook even je spam.)

Als je hier bent, betekent dat vermoedelijk dat jij momenteel een pup in huis hebt of binnenkort een pup in je huis mag verwelkomen. Hoe leuk is dat?!

En hoe waardevol dit e-book ook is (ja, dat zeg ik echt zelf :p), jij weet zelf goed genoeg dat je er met een gratis e-book alleen niet zal komen. Een e-book maakt van je onstuimige pup geen stabiele volwassen hond. 

Hoe dan wel?

En daarom nodig ik je graag uit voor het gratis Blije Pup Gesprek

In dit gesprek gaan we in 15 minuten individueel en op maat aan de slag met jouw belangrijkste vragen en bezorgdheden over de voorbereiding op de komst van je pup, de opvoeding én de training van je pup. Na deze opvoedingsscan heb je al enkele concrete handvaten waar je (alleen of met begeleiding) mee aan de slag kan. 

Zodat jij die beste kameraad of dat extra gezinslid krijgt die je altijd al wou. 

Zodat zowel jij als je hond gelukkig samen door het leven kunnen gaan. 

in 15 minuten bekijken Hoe we jou en je pup gelukkiger kunnen maken samen

We gaan samen concreet aan de slag!

Het resultaat

Na het gratis blije pup gesprek:

Beloningsgericht

Ik werk niet correctiegericht, maar op basis van positieve en welzijnsgerichte methoden, die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Op maat van hond én eigenaar

Ik pas het gehele traject aan naar jouw vragen en naar wat je hond nodig heeft. Zowel tijdens mijn individuele trajecten als groepslessen krijgen jullie van mij dus persoonlijke aandacht.

Gediplomeerd

Ik heb verschillende opleidingen gedaan en ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik jullie op een onderbouwde manier kan verder helpen.

Heb je vragen?
Stuur me gerust een berichtje!