puppycoach regio Tienen en Leuven

Ik help jou een goede start te maken met je pup zodat hij opgroeit tot een stabiele volwassen hond.

Als puppycoach wil ik jou helpen een goede start te maken met je pup zodat hij opgroeit tot een stabiele volwassen hond. Ik help jou bij het overleven van de eerste weken thuis, het geven van een goede opvoeding en bij het aanleren van de basistraining. Samenwerken, op elkaar vertrouwen en plezier maken staan hierbij centraal. Dit alles doe ik met een positieve insteek, op basis van de nieuwste inzichten én op maat van jou en je hond. Zo kunnen zowel jij als hij genieten van jullie leven samen!

Naast de puppy begeleidingen bied ik ook enkele leuke activiteiten aan die je hond zowel fysieke als mentale uitdaging bieden en daarbij ook nog eens goed zijn voor de onderlinge band tussen jou en je hond. Het gaat hier om speurlessen in het bos en fitness voor je hond.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Dermaux en met Trusted Dogs focus ik mij op mensen die een goede start willen nemen met hun pup. 

Een goede opvoeding i.c.m. basistraining zorgt immers voor een hond die zich goed in zijn vel voelt, een hond die weet wat van hem verwacht wordt, enzovoort. Bovendien zorgen een goede opvoeding en basistraining ervoor dat er later minder ongewenst- of probleemgedrag naar boven zal komen. 

Ik hecht daarbij belang aan samenwerken, op elkaar vertrouwen en plezier maken.

 

Kortom, mijn aanbod zal leiden tot meer gelukkige honden en gelukkige eigenaars. Daar doe ik het voor! En jij?

Beloningsgericht

Ik werk niet correctiegericht, maar op basis van positieve en welzijnsgerichte methoden, die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Op maat van hond én eigenaar

Ik pas het gehele traject aan naar jouw vragen en naar wat je hond nodig heeft. Zowel tijdens mijn individuele trajecten als groepslessen krijgen jullie van mij dus persoonlijke aandacht.

Gediplomeerd

Ik heb verschillende opleidingen gedaan en ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik jullie op een onderbouwde manier kan verder helpen.

Gelukkige honden én gelukkige baasjes!

Reviews van mijn klanten

Trusted Dogs - puppycoach - pup 62
We gingen met Tamara het puppy coaching traject aan met onze Friese Stabij Polly. Na enkele sessies op een traditionele hondenschool, merkten we dat we persoonlijk contact misten. Tamara stelt jou (en jouw hond) vanaf het eerste moment gerust. We werkten aan het alleen blijven thuis en hielden Tamara op de hoogte via whatsapp of mail, zo kon ook zij inspelen op veranderingen in het gedrag van Polly. We zijn heel blij dat we de overschakeling van hondenschool naar hondencoach hebben gemaakt, we denken dat dit zowel een positieve invloed had op Polly als op de baasjes 🙂
Laura met Polly
We volgden het traject wandelen zonder trekken met onze 1.5 jaar oude Engelse Cocker Bas. Bas is een zeer energieke hond met enorm veel kracht en het wandelen met hem was echt een opgave. Zo erg dat we het vaak gewoon uitstelden. We hebben vooral geleerd om onze hond beter te begrijpen en zijn aandacht te krijgen. Zijn energie is er nog steeds, maar na het volgen van de sessies met Tamara is het wandelen met hem intussen veel aangenamer. Hij geniet er duidelijk meer van en wij ook. Ik zou het traject zeker aanraden!
Katia met Bas
Trusted Dogs - puppycoach - pup 56
Exact wat je nodig hebt als je een nieuwe puppy in huis hebt! Puppycoaching aan huis heeft ons enorm geholpen! Bedankt Tamara, dikke poot van Spike.
Annelies met Spike
Trusted Dogs - puppycoach - pup 57
Tamara is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Zij ging met ons na welk ras best bij ons gezin past en gaf ons ook heel wat extra uitleg en tips. Ze maakt echt tijd voor een persoonlijke aanpak en is heel betrokken. Hierdoor voelden we ons erg gesteund. Je voelt aan alles dat ze een enorm groot hart heeft voor dieren. Wij zullen zeker nog beroep doen op haar!
Joke met Oetse
Trusted Dogs - puppycoach - pup 45
Een groepsles met je pup kan stresserend zijn (zeker de eerste keren), maar Tamara doet dit op een heel rustige, aangename manier. Je krijgt er tools waar je thuis verder mee aan de slag kan en leert je hond beter te begrijpen. Heel fijne ervaring!
Inge met Mila
Wij zijn beginnen speuren met Buffalo omdat we meer tijd wilden doorbrengen in activiteit met de hond, en we merkten reeds van toen hij een puppy was dat zijn neusje toch wel bijzonder was. Bovendien is het een goede fysieke activiteit zowel voor de hond als voor het baasje. Dus zijn we op de kar gesprongen toen Inge destijds daarmee begon en we hebben vele leuke uren samen beleefd. Toen jij dan overnam van Inge, was het logisch dat we met jou verder gingen, en dat hebben we ons niet beklaagd. Vermits jij enkel tijdens de weekends dit kan organiseren, beperkt het een beetje onze mogelijkheden, maar daar kunnen we mee leven 😉 Zou ik andere baasjes ook aanraden om te speuren met hun hond, zeker weten! Je kan alleen maar winnen. De samenwerking met de hond maakt ook dat je wederzijds vertrouwen groeit, en dat maakt het rugzakje van de hond weer wat lichter. Ik was in ieder geval verrast dat Buffalo je van het eerste moment vertrouwde. Je hebt "Het" dus.
Marc met Buffalo
Trusted Dogs - puppycoach - pup 60
Aanrader voor de begeleiding van je pup! Tamara gaf mij gisteren enorm veel tips & tricks i.v.m. de opvoeding van onze Rudi! #trusteddogs #goebezigtamara
Sven met Rudi
Trusted Dogs - puppycoach - pup 58
Pukka en haar baasje zijn erg blij met de 5 sessies puppycoaching die we van Tamara van Trusted Dogs hebben gekregen. Waar de hondenschool in tekortschoot, kwam Tamara ruimschoots in tegemoet! We kunnen nu beter op de eigen noden van onze pup inspelen waardoor ze ook veel sneller leert en hier meer plezier in heeft!
Carolien met Pukka
Trusted Dogs - puppycoach - pup 21
It's the perfect name for the perfect service. I complete trust her with the training of my precious dog Jetta. I would highly recommend Trusted Dogs.
Jane met Jetta
Trusted Dogs - puppycoach - pup 63
Super tevreden over de individuele aanpak tijdens de persoonlijke trainingssessies van onze goldendoodle thuis! Tamara is zeer goed georganiseerd (alles stap per stap, goed gedocumenteerd,..), neemt voldoende tijd en herhaalt wanneer iets niet duidelijk is. Ze voelt zelf goed aan waar ze klemtoon moet opleggen in functie van de hond zelf en geeft zeer breed advies! De coaching aan huis ervaar ik als veel persoonlijker, sneller, comfortabeler voor de hond en het baasje, geen storingen van andere hondjes... Ik zou oprecht iedereen aanraden te kiezen voor zulke individuele aanpak!
Kris met Lily
Trusted Dogs - puppycoach - pup 61
Zeer goede en aangename ervaringen ivm de sessies voor mijn hondje Joepie! Zeer professionele aanpak, maar ook persoonlijke aanpak. Een echte aanrader.
Shannen met Joepie
Tamara is een super enthousiaste en gepassioneerde vrouw die weet waar ze mee bezig is. Wij zijn alvast fan.
Pieter
Trusted Dogs - puppycoach - pup 59
Heel tevreden van de puppyles! Tamara straalt rust en vertrouwen uit, net wat ik nodig had toen het allemaal wat moeilijker liep met Abba. De lesjes waren in een klein groepje, waardoor er een gemoedelijke sfeer was met veel ruimte voor het stellen van vragen.
Liesbet met Abba
Na meer dan 5 jaar speuren met Inge gingen we voor een nieuwe uitdaging, Speuren met Tamara. Reeds bij de 2de les voelde het aan als voorheen. Na elke opdracht bracht Pippa’s neusje ons tot bij Tamara! Een natuurlijke ontspanning voor hond en baas, waar ras of leeftijd geen rol spelen.
Ingrid met Pippa
We zijn enorm blij dat we Tamara hadden om ons te ondersteunen bij de komst van onze eerste pup! We volgde zowel de individuele lessen als de groepslessen en ook 1 keer speuren. 🙂
Caitlin met Oscar

Gratis e-book

De 5 veel gemaakte fouten bij puppy opvoeding (die je al kan maken nog vóór je pup in huis is)

In dit e-book vertel ik je over de 5 fouten die ik in mijn begeleidingen het meest tegenkom bij de opvoeding van pups. Ik vertel je wat de fouten zijn en hoe het anders kan.

Mijn laatste blogs

De eerste weken met je pup

De eerste weken met je pup

Met welke dingen moet je ‘onmiddellijk’ starten als je pup thuis toekomt? 🤓🐾 Dus… Je hebt bepaald welk ras je…
Een goede start met je pup

Een goede start met je pup

Wat moet je weten voor je pup thuis toekomt? 🧐 Dus… Je hebt bepaald welk ras je wil en bij…
Waar moet je over nadenken voor je pup thuis toekomt?

Waar moet je over nadenken voor je pup thuis toekomt?

Dus… Je hebt bepaald welk ras je wil en bij jouw levensstijl past. Je bent gaan kijken bij een goede…
Vergeet je niks?

Gratis e-book

“De 5 veel gemaakte fouten bij puppy opvoeding (die je al kan maken nog vóór je pup in huis is)”