DIY

Online trainingen & cursussen

E-books

14-daags stappenplan voor de benchtraining van je pup

Ontdek de aandachtspunten van benchtraining én krijg een stappenplan voor de eerste 14 dagen, waarbij ik je dag per dag aangeef wat je kan doen met je pup om hem veilig te laten wennen aan de bench (en nadien het alleen thuis zijn). Zo weet jij precies wat je moet doen en kan je je pup met een gerust gemoed eventjes alleen thuis laten.

Hoe leer je je hond wandelen zonder trekken?

Ontdek enkele algemene aandachtspunten bij het aanleren van wandelen zonder trekken aan je pup en krijg tips om mee aan de slag te gaan. Zo weet jij hoe je de wandelingen met je pup meer ontspannen kan laten verlopen, zodat zowel jij als hij er meer plezier uit halen.

Videotraining

Recall Made Easy

Deze videotraining biedt hondenbaasjes een duidelijke, stap voor stap aanpak om hun pup het "kom hier" commando te leren. Met praktische tips en een bijbehorende PDF, om ervoor te zorgen dat jouw pup altijd terugkomt, ongeacht de situatie. Geef jezelf de gemoedsrust die je verdient!

Online cursus

Welkom Puppy - H1. Klaar voor je grote dag?​

Deze online DIY cursus biedt alles wat je nodig hebt om jouw huis en gezin voor te bereiden op de komst van je pup. Van puppyproofing tot het opstellen van regels, ik help jou bij elke stap zodat jij en jouw nieuwe vriend een geweldige start samen hebben!

Welkom Puppy - H2.

...

Welkom Puppy - H3. Eerste weken​

Deze online DIY cursus biedt waardevolle inzichten voor nieuwe puppy-eigenaren, gericht op die cruciale beginperiode. Leer stap voor stap wat je wel en niet moet doen in die periode. Met praktische tips over onder andere zindelijkheid, benchtraining en socialisatie helpt het jou en je pup om samen een sterke band op te bouwen vanaf dag één.

Liever direct de volledige DIY cursus?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!