ONTSPANNEN EN MET PLEZIER WANDELEN MET JE HOND

Wandelen zonder trekken

Sleurt je hond je tijdens een wandeling heel de tijd vooruit? Laten we er samen voor zorgen dat jullie beiden terug kunnen genieten van het wandelen.

Ontspannen en met plezier wandelen met je hond

Wandelen zonder trekken

Sleurt je hond je tijdens een wandeling heel de tijd vooruit? Laten we er samen voor zorgen dat jullie beiden terug kunnen genieten van het wandelen. 

Wie mijn e-book reeds gelezen heeft, weet dat er heel wat komt kijken bij het leren wandelen op een ontspannen manier, en dit zowel voor jou als je hond. Via dit speciaal aanbod gaan we samen aan de slag!

Als baasje wil je niets liever dan gezellig wandelen met je hond aan een losse lijn. Veel honden trekken echter aan de lijn. Er is dan geen sprake van een ontspannen wandeling, niet voor jou als baasje, maar ook niet voor je hond. Op deze manier ervaren zowel jij als je hond geen plezier tijdens een wandeling.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Ik ga je hierbij helpen

Net als jij had ik een hond die trok aan de lijn. Ik wandelde met een halsband en een korte lijn. Ik ben toen op zoek gegaan naar hulpmiddelen en schakelde over naar een harnasje met een aansluiting vanvoor, ik kreeg tips op de hondenschool (je weet wel: het veel gehoorde “ga stilstaan en laat je hond tot bij jou komen”), … Geen van deze zaken werkten echt. Zowel Vita als ikzelf werden er niet bepaald blij van. Ik kreeg een hond die nog steeds trok en zichzelf hier pijn bij kon doen, een hond die naar mij kwam als ik ging stilstaan en dan gewoon onmiddellijk terug begon te trekken. 

Hoe moet het dan wel?!

Met het juiste harnas, de juiste lijn, de juiste tips en tricks rond omgaan met trekken en hoe een wandeling er eigenlijk zou moeten uitzien, kunnen Vita en ik nu genieten van onze wandelingen. Zou jij dit ook willen ervaren?

Reviews van mijn klanten

Trusted Dogs - puppycoach - pup 65
We volgden het traject wandelen zonder trekken met onze 1.5 jaar oude Engelse Cocker Bas. Bas is een zeer energieke hond met enorm veel kracht en het wandelen met hem was echt een opgave. Zo erg dat we het vaak gewoon uitstelden. We hebben vooral geleerd om onze hond beter te begrijpen en zijn aandacht te krijgen. Zijn energie is er nog steeds, maar na het volgen van de sessies met Tamara is het wandelen met hem intussen veel aangenamer. Hij geniet er duidelijk meer van en wij ook. Ik zou het traject zeker aanraden!
Katia met Bas
Trusted Dogs - puppycoach - pup 61
Zeer goede en aangename ervaringen ivm de sessies voor mijn hondje Joepie! Zeer professionele aanpak, maar ook persoonlijke aanpak. Een echte aanrader.
Shannen met Joepie
Tamara is een super enthousiaste en gepassioneerde vrouw die weet waar ze mee bezig is. Wij zijn alvast fan.
Pieter

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Neem contact met me op via het contactformulier of per mail.

Stap 2

Ik bezorg je een infofiche. Deze bevat al enkele vragen die mij helpen jullie te helpen.

Stap 3

Tijdens het traject gaan we concreet aan de slag met het leren ontspannen wandelen voor jou en je hond. 

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Honden trekken om verschillende redenen. In mijn traject gaan we aan de slag met enkele oefeningen om het wandelen aan een ontspannen lijn te verbeteren, maar gaan we ook kijken naar de achterliggende reden waarom je hond trekt aan de lijn. We gaan ervoor zorgen dat jullie elkaar beter begrijpen en daardoor samenwerken als een team.

Wandelen zonder trekken - BASIS

€ 210,-

Wandelen zonder trekken - EXPERT

€ 360,-

* Momenteel is het nog niet mogelijk om met je hond naar Trusted Dogs te komen. Consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek (met uitzondering van de groepslessen en speurlessen). Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. 

** Van elke dienst die door jou aangekocht wordt, schenkt Trusted Dogs 5% aan Dierenasiel Tienen. 

Vragen die je misschien nog hebt:

Neen, dit hoeft zeker niet. We kijken in onze agenda’s wat past voor ons beiden. 

Ja, bij dit specifiek aanbod gaan de consulten wekelijks of tweewekelijks door. Wandelen doe je in principe min of meer elke dag met je hond. Het is dus belangrijk hier actief mee aan de slag te blijven gaan. Ik volg jullie vooruitgang dan ook van dichtbij op. 

Dit moet niet, maar dit mag. Je kiest dit dus zelf. Wil je graag dat je partner en/of je kind(eren) aanwezig zijn, dan is dat voor mij geen probleem. Komt dat niet uit en volg je het consult alleen, ook goed voor mij. Indien een specifieke persoon een bepaald probleem ervaart met je pup, is het wel belangrijker dat die persoon zelf aanwezig is. 

Dit is afhankelijk van wat je zelf wil en van wat je verwacht. Wil je graag een goede basis leggen, maar hoeft het ook weer niet te intensief, kies dan voor het basis traject. Wil je graag wat extra tools en dat tikkeltje meer, kies dan voor het expert traject. 

Momenteel is het nog niet mogelijk om met je hond naar Trusted Dogs te komen. Consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek (met uitzondering van de groepslessen en speurlessen). Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. Deze vergoeding wordt berekend van zodra ik je adres heb. Je krijgt dit bedrag dus zeker vooraf te horen. 

Nee, dit aanbod is specifiek gericht op pups (of honden) die trekken aan de lijn en nog net geleerd hebben hoe ze ontspannen moeten wandelen. Wanneer je hond uitvalt naar andere honden, spreken we over een gedragsprobleem. Dit vraagt een andere aanpak. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!