GROEPSLESSEN VOOR HONDEN TOT 6 MAANDEN OUD

Puppy Groepslessen

Heb je juist een pup in huis en weet je niet goed hoe je aan zijn training moet beginnen? Hoe leer je commando’s aan en welke zijn precies van belang om aan te leren? In kleine groepjes gaan we samen aan de slag hiermee zodat jij met een zeker gevoel kan trainen met je pup.

Groepslessen voor honden tot 6 maanden oud

Puppy Groepslessen

Heb je juist een pup in huis en weet je niet goed hoe je aan zijn training moet beginnen? Hoe leer je commando’s aan en welke zijn precies van belang om aan te leren? In kleine groepjes gaan we samen aan de slag hiermee zodat jij met een zeker gevoel kan trainen met je pup. 

Je hebt juist een nieuwe pup in huis genomen en je wil graag met hem aan de slag gaan. Het liefst wil je met hem groepslessen gaan volgen, maar je hebt echt geen zin in grote chaotische groepen met 10 honden op een plein.

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Welke thema's komen hier aan bod?

  •  Aandacht
  • Wandelen
  • Hier komen
  • Leren snuffelen en zoeken (denkspel)
  • Impulscontrole
  • Spel
  • Lichaamsbesef
  • Verzorgingshandelingen

Reviews van mijn klanten

Trusted Dogs - puppycoach - pup 45
Een groepsles met je pup kan stresserend zijn (zeker de eerste keren), maar Tamara doet dit op een heel rustige, aangename manier. Je krijgt er tools waar je thuis verder mee aan de slag kan en leert je hond beter te begrijpen. Heel fijne ervaring!
Inge met Mila
Tamara is een super enthousiaste en gepassioneerde vrouw die weet waar ze mee bezig is. Wij zijn alvast fan.
Pieter
Trusted Dogs - puppycoach - pup 59
Heel tevreden van de puppyles! Tamara straalt rust en vertrouwen uit, net wat ik nodig had toen het allemaal wat moeilijker liep met Abba. De lesjes waren in een klein groepje, waardoor er een gemoedelijke sfeer was met veel ruimte voor het stellen van vragen.
Liesbet met Abba
Trusted Dogs - puppycoach - pup 21
It's the perfect name for the perfect service. I complete trust her with the training of my precious dog Jetta. I would highly recommend Trusted Dogs.
Jane met Jetta

Ik ga je hierbij helpen

Vita is mijn eerste eigen hond. Ik moet je niet vertellen hoe spannend het allemaal was! Net als jij ging ik op zoek naar een hondenschool, naar een trainer. Ik kwam in het klassieke systeem terecht: grote groepen, verschillende groepen tegelijk op het plein, begeleiders die vooral vrijwilligers zijn i.p.v. geschoolde trainers, … Ik kreeg dus zelfs tegenstrijdige info in dezelfde hondenschool en ik kreeg vaak ook te horen dat ik met mijn ‘koppige cocker’ nergens zou komen. Zo’n klassieke hondenschool werkt immers met examens om naar een volgende klas te mogen gaan. Resultaat: ik stopte ermee.

Wat had ik beter gedaan met Vita?

Met mijn volgende pup zou ik op zoek gaan naar een gediplomeerde trainer, iemand die onderbouwde oefeningen kan aanbieden. Ik zou op zoek gaan naar kleine groepjes, waardoor mijn pup niet zo snel overprikkeld zou geraken, waardoor ik zelf ook rustiger kan blijven. Hoe zou dat voor jou zijn?

Zo gaan we het aanpakken:

1

Neem contact met me op via het contactformulier of per mail.

2

Ik bezorg je een infofiche. Deze bevat al enkele vragen die mij helpen jullie te helpen.

3

Tijdens de groepslessen gaan we aan de slag met bovenstaande thema’s en jouw vragen rond de opvoeding en training van je pup.

Het resultaat

Na deze reeks:

Wat je krijgt

Gaan wij samen aan de slag?

Dit alles voor slechts:

€ 95,-

* Momenteel is het nog niet mogelijk om met je hond naar Trusted Dogs te komen. Consulten gebeuren dus in de vorm van een huisbezoek (met uitzondering van de groepslessen en speurlessen). Buiten een straal van 10km kan er kilometervergoeding gevraagd worden. 

** Van elke dienst die door jou aangekocht wordt, schenkt Trusted Dogs 5% aan Dierenasiel Tienen. 

Vragen die je misschien nog hebt:

Wanneer er een groep start, is dit inderdaad altijd op hetzelfde moment. Een nieuwe groep kan doorgaan op een ander moment. Dit hangt af van hoe de agenda er op dat moment uit ziet en welke periode van het jaar het is. 

Dit moet niet, maar dit mag. Je kiest dit dus zelf. Wil je graag dat je partner en/of je kind(eren) aanwezig zijn, dan is dat voor mij geen probleem. Komt dat niet uit en volg je de groepslessen alleen, ook goed voor mij. 

Tot nu toe gingen de groepslessen door in het provinciedomein van Kessel-Lo of in het park van Boutersem. Het kan zijn dat er nog een andere locatie regio Tienen wordt toegevoegd. 

Het is belangrijk dat je pup al wat tijd heeft gehad om te wennen aan zijn nieuwe omgeving, inclusief nieuwe baasjes. Daarom staat deze periode van 2 weken als voorwaarde. Zo’n groepsles brengt wat stress met zich mee en dan is het fijn als je pup al wat steun bij jou kan vinden. 

Je hebt bepaalde meer ’theoretische’ informatie nodig om je pup een goede basis te geven. Dit zou echter te veel tijd in beslag nemen tijdens de groepslessen. Daarom wordt deze best op voorhand besproken. Uiteraard kan er tijdens de groepslessen wel nog ingegaan worden op vragen. 

Dit is afhankelijk van wat je zelf wil en van wat je verwacht. De groepslessen zijn meer gericht op training van dagdagelijkse skills, terwijl bij individuele begeleiding ook opvoedingsvragen aan bod kunnen komen. Daarnaast is het zo dat er niet altijd een groepsaanbod is, dit hangt wat af van de vraag op dat moment. Individuele trajecten kunnen wel ‘altijd’ opgestart worden. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!