Ik heb 2 geweldige e-books voor je geschreven én ze zijn helemaal gratis!

Lees verder om te ontdekken waarover ze gaan en wat ze voor jou en je pup kunnen betekenen. 

E-book '14daags stappenplan om te starten met de benchtraining van je pup'

In dit e-book leer je meer over enkele algemene aandachtspunten en krijg je een stappenplan voor de eerste 14 dagen, waarbij ik je per dag aangeef wat je kan doen met je pup om hem / haar te laten wennen aan de bench en het alleen thuis zijn.

E-book 'Hoe leer je je hond wandelen zonder trekken?'

In dit e-book leer je meer over enkele algemene aandachtspunten bij het aanleren van wandelen zonder trekken aan je pup en krijg je tips om mee aan de slag te gaan.

Over Tamara

Mijn naam is Tamara Dermaux en ik ben 31 jaar oud. Van jongs af aan heb ik al een passie voor honden. Ik besloot dan ook met deze passie iets te doen, namelijk het starten van mijn eigen bedrijf Trusted Dogs. Ik heb hiervoor verschillende opleidingen gevolgd bij Gedragscentrum voor honden van Laura Bangels en bij Toscanzahoeve. Ik volg ook regelmatig bijscholingen zodat ik jou kan blijven voorzien van de meest recente informatie en wetenschappelijke inzichten over je hond. 

Uit ervaring met mijn eigen hond en door mijn ervaring met het werken met asielhonden blijkt elke keer opnieuw hoe belangrijk het is om een goede basis te leggen bij jonge honden zodat ze opgroeien tot stabiele volwassen honden. Door deze basis voorkomen we grote problemen op latere leeftijd.

Met TD focus ik momenteel dan ook op het verwelkomen van je hond in huis. Hiermee bedoel ik: de keuze maken welk ras past bij jou en je levensstijl, de eerste stappen als je pup toekomt en het geven van een goede opvoeding en basistraining voor pups en pubers zodat zowel jij als je hond gelukkig door het leven kunnen gaan.

Hoe doe ik dit? Door te focussen op de onderlinge band tussen hond en mens, door te kijken en bespreken hoe we je hond hond kunnen laten zijn en het beste in hem / haar naar boven kunnen halen, door te werken rond de basisbehoeften van een hond, en zoveel meer. Dit alles doe ik aan de hand van positieve technieken, op basis van de nieuwste inzichten en door een individuele aanpak op maat van jou en je hond aan te bieden. TD staat dus voor samenwerken, passie en plezier, klantgerichtheid, vertrouwen en kwaliteit.

Ben jij ook klaar om hiermee aan de slag te gaan?

Reviews

Tamara is een super enthousiaste en gepassioneerde vrouw die weet waar ze mee bezig is. Wij zijn alvast fan. 

Pieter

It’s the perfect name for the perfect service. I complete trust her with the training of my precious dog Jetta. I would highly recommend Trusted Dogs. 

Jane

Meer weten over mij?

Meer weten over mijn aanbod?

volg mij op social media voor gratis tips & tricks!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.